Премахване на миризмата на урина от килими или мебели от плат с UF2000

ВАЖНО!!!
Премахване на миризмата на урина от килима? Винаги проверявайте предварително дали третираният материал остава устойчив на цвета, като първо изпробвате продукта на незабележимо място! UF2000 е подходящ и за третиране на мебели от плат и килими.

За новопоявили се петна от урина:

Не използвайте други (химически) почистващи препарати или маскиращи средства. Не и с шампоан.
Ако все пак планирате да почистите килимите си с шампоан, направете това само след като сте премахнали миризмата на урина и петната от урина с UF2000.

Първо, абсорбирайте колкото е възможно повече урина, като я попиете с кухненска хартия. Не натискайте с обувката си, защото в противен случай стъпките ви могат да оставят следи от урина върху килима или мокета. Използвайте ръцете си, за да притиснете кухненската хартия, след което ги измийте добре със сапун или за предпочитане използвайте защитни пластмасови ръкавици.
Използвайте спрей бутилката, за да наситите добре петното от урина и подложния слой с UF2000 (за най-добри резултати, за да премахнете напълно миризмата на урина и петното от урина, е необходимо UF-2000 да е в пълен контакт с урината, която е попаднала в материала).
След това оставете мястото да изсъхне нормално.

След като отстраните миризмата на урина и/или петното от урина, отстранете остатъците с малко вода и потупайте мястото с кухненска хартия. Важно е да направите това, защото в противен случай остатъците могат отново да привлекат мръсотия.

За стари, засъхнали петна от урина:

Възможно е дълготрайните петна от урина да са се отразили на цвета на килима ви. Дори пълното отстраняване на урината с UF2000 обаче не може да отстрани това.

Не използвайте други (химически) почистващи препарати или маскиращи средства. Не и с шампоан.
Ако все пак планирате да почистите килимите си с шампоан, направете това само след като сте премахнали миризмата на урина и петната от урина с UF2000.

Използвайте спрей бутилката, за да наситите добре петното от урина и подложния слой с UF2000 (за най-добри резултати, за да премахнете напълно миризмата на урина и петното от урина, е необходимо UF-2000 да е в пълен контакт с урината, която е попаднала в материала). След това оставете мястото да изсъхне нормално.

За много стари и трудни за отстраняване петна от урина:

Нанесете излишъка от UF2000 (наситен) върху петното и го покрийте с парче пластмаса, за да може UF2000 да върши работата си по-дълго време.

Имайте предвид, че когато за първи път третирате старо петно от урина с UF2000, може да се окаже, че първоначално миризмата на урина се засилва. Това е по-често срещано при стари, тежки петна от урина: Това показва, че урината се разтваря и излиза на повърхността.

След няколко часа отстранете пластмасата и подсушете мокрото място с (хартиена) кърпа.
Ако е необходимо, повтаряйте горното третиране в продължение на няколко дни, докато петното от урина престане да бъде видимо или миризмата на урина бъде напълно премахната (в някои случаи може да са необходими 3-4 третирания).

След като премахнете миризмата на урина и петното, отстранете остатъците с малко вода и ги избършете с (кухненска) хартия или суха кърпа. Важно е да направите това, защото в противен случай остатъците могат отново да привлекат мръсотия (и да създадат кръгове).

Поръчайте лесно онлайн

Поръчайте Препарат за премахване на миризми и петна UF2000 лесно онлайн. Сега се предлага и в пакет с отстъпка >

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *