ОТСТРАНЯВАНЕ НА МИРИЗМАТА НА УРИНА ОТ ДЪРВЕНИ ПОДОВЕ С UF2000

Петната от урина по дървени дъски или подове от твърда дървесина са едни от най-трудните за отстраняване петна, особено когато многократното уриниране е направило дървото тъмно на цвят. Тъмните петна означават, че има натрупване на засъхнали, уринни соли (уринни кристали), но също така и че вече е настъпило влошаване на състоянието на дървото, тъй като киселата урина се е впила в него.

Лечение

С няколко процедури UF2000 може напълно да премахне миризмата на урината, както и да премахне до голяма степен натрупването на засъхнали солни кристали. Повредите върху дървото обаче за съжаление не могат да бъдат отстранени с нашия продукт. Обикновено лекото шлайфане и последващата обработка (с восък или лак) могат да я направят отново приемлива.

Стъпка 1:

Преди да шлайфате и да завършите с восък или лак, първо отстранете петното от урина с UF2000. Ако първоначално третирате петното(ята) от урина няколко пъти, ще бъде по-лесно да отстраните зацапаното(ите) място(я) по-късно.

Стъпка 2:

Следващите инструкции за употреба са за под, на който има няколко петна от урина. Започнете, като инжектирате източника(ците) на урина с UF2000. След това нанесете UF2000 върху целия под. Покрийте мокрия под с парче пластмаса, за да предотвратите твърде бързото изпаряване на UF2000. След нанасянето на UF2000 миризмата на урина обикновено става малко по-силна след известно време, тъй като миризмата излиза на повърхността. След около 30 минути отстранете пластмасата и подсушете пода с (хартиени) кърпи.

Повтаряйте процедурата след 30 минути, докато миризмата на урина бъде премахната. Всяко третиране ще подобрява състоянието на повърхността, като доказателство за това е, че тъмните петна ще стават все по-светли на цвят и по-малки в диаметър до пълното отстраняване на урината. Третирайте петната от урина (източници) поотделно, докато всички петна почти изчезнат или станат по-светли, което означава, че урината е отстранена.

Стъпка 2:

След това оставете дървените подови настилки да изсъхнат. След окончателното третиране избършете пода с малко вода и след това го подсушете. С помощта на UF2000 миризмата на урина ще изчезне, тъмните петна ще намалеят и по-късно ще бъде по-лесно да придадете нов вид на пода чрез шлайфане и/или третиране с лак или вакса.

Често обаче след използването на UF2000 подът е толкова чист, че последващото третиране може да бъде пропуснато.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *