ОТСТРАНЯВАНЕ НА МИРИЗМАТА НА УРИНА ОТ КАМЪК ИЛИ БЕТОН С UF2000

Необработеният камък или бетон изглежда като твърда субстанция, но всъщност е като твърда гъба, която лесно абсорбира урината през многобройните си малки отвори. Това означава, че урината може лесно да се просмуче дълбоко в камъка или бетона, което затруднява процеса на отстраняване на миризмите. За да постигнете най-добри резултати, следвайте стъпките по-долу.

Не използвайте други (химически) почистващи препарати или маскиращи средства!

Лечение:

Уверете се, че подът е напълно сух. Ако по пода все още има остатъци от лепило от килими, първо ги отстранете. Най-напред избършете повърхността, за да я почистите и освободите от прах. Напръскайте обилно (наситено) UF2000 върху петното от урина с помощта на бутилката с пулверизатор или пулверизатор с ниско налягане (пръскачка за растения или пестициди). Уверете се, че е нанесено поне толкова UF2000, колкото е разумното количество, съдържащо се в урината.

Покрийте мястото с пластмаса за 1 до 2 часа, за да предотвратите прекалено бързото изпаряване и да осигурите доброто проникване на UF2000 в бетона или камъка. Имайте предвид, че когато за първи път третирате старо петно от урина с UF2000, може да установите, че първоначално миризмата на урина се засилва. Това показва, че урината се разтваря спокойно и излиза на повърхността.

Отстранете пластмасата и подсушете мястото. Нанесете отново UF2000. Оставете мястото да изсъхне добре в продължение на 1 до 2 часа (в зависимост от температурата този срок може да е по-кратък или по-дълъг). Нанасяйте UF2000 на всеки 1-2 часа (времето за съхнене) до пълното премахване на миризмата на урина. След като миризмата на урина и петното са отстранени, отстранете остатъка с помощта на малко вода и го избършете с (кухненска) хартия или суха кърпа.

Незабавно премахване на котешка урина от бетон? Поръчайте нашата формула UF2000 лесно онлайн >

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *