ПОСЛЕДНАТА от неприятните миризми – EcoClinic

ДЕЗОДОРАНТ ECOCLINIC

EcoClinic е екологично чист елиминиращ миризмите препарат на основата на естествени ензими. Този освежител на въздуха елиминира миризмите, когато те влизат във физически контакт с тези сложни протеинови системи, като ги катализира в неароматни, безвредни и по-прости молекули.

Освен това EcoClinic не се ароматизира, така че не остават никакви спящи химически миризми. За разлика от обикновените „освежители за въздух“, EcoClinic премахва нежеланата миризма, вместо да я прикрива с парфюмиран въздух.

Подходящ за: физиотерапия, болница, старчески дом, кабинет на общопрактикуващ лекар, спортни грижи, спортно обучение, фитнес и др.

Приложения: Неприятни миризми в текстил, гипс, миризми на пот, потни крака, телесни миризми, фекалии, миризми на пот, повръщане, изгаряния, телесни рани, медицински материали, превръзки и бинтове, дренажни материали, миризма на пот или пот в напр. дрехи, стомати и аксесоари и др.

Състав: Комплекс от естествени растителни ензими – повърхностноактивни вещества, получени от зърнени култури, пречистена вода.

EcoClinic е нетоксичен, не дразни, не съдържа бактерии, биоразградим е и е хипоалергенен.

Съхранявайте на стайна температура. Не съдържа пропелент. Опаковката може да се рециклира.

Ръководство за потребителя

Напръскайте EcoClinic в достатъчно количество, докато миризмата изчезне. Ензимите, съдържащи се в EcoClinic, трябва да влязат във физически контакт с молекулите на миризмата, преди да окажат своя елиминиращ ефект. Затова е безсмислено да пръскате, например, 50 ензима, когато в помещението има 500 000 молекули миризма. Тогава просто има твърде малко ензими, за да се постигне добро обезмирисяване и задоволителен резултат. Правилното разпръскване в помещението с EcoClinic може и е възможно, а в някои ситуации дори е необходимо. Както често се случва с парфюмираните маскиращи продукти, EcoClinic не предизвиква дразнене на очите, кожата или дихателните пътища на хората, намиращи се в помещението.

Поръчайте лесно дезодоранта EcoClinic онлайн >

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *