Информация за доставка

Възможно е поръчката ви да бъде доставена до дома ви. Това е най-бързият метод, ако искате да получите поръчката си у дома. За да изпрати поръчката ви, Ecodor има стратегически съюз с различни куриерски служби. Ние автоматично избираме най-евтиния и най-добър метод за доставка за вас.

Разходите за доставка се посочват автоматично по време на поръчката. Цените варират в зависимост от домашния ви адрес, стойността на количката и общото тегло на поръчката ви.

Ако изберете опцията за доставка по домовете, доставката на вашата поръчка ще бъде извършена по следния начин: В момента, в който поръчката ви е готова за доставка, тя ще бъде изпратена с 24-часова доставка, а на следващия ден след изпращането на поръчката тя ще бъде доставена на посочения от вас адрес за доставка в Нидерландия. Не може да бъде посочен срок на доставка. В деня на изпращането ще получите известие за изпращане от Ecodor, за да знаете, че поръчката ви е изпратена. Ако поръчате (и платите) преди 17:00 ч., тя ще бъде изпратена в същия ден.

Ако сте предоставили мобилния си номер по време на процеса на поръчка, ще получите SMS от PostNL с очакваната дата и час на доставка.

Когато не сте у дома Когато дадена пратка не може да ви бъде доставена от понеделник до събота, тя ще бъде предложена на съседите ви по стандарт. Ако пратката не може да бъде доставена и на съседа ви, тя ще бъде предложена отново на следващия ден (не в неделя).

Ако вие и вашите съседи не сте си вкъщи и на втората доставка, ще намерите известие в пощенската си кутия. В него ще бъде посочено в коя пощенска станция можете да получите пратката.

Без доставка до съседите Ако не желаете доставка до съседите, можете да ни помолите да посочим върху пратката „само домашен адрес“ (въведете това в полето за коментари). В този случай пратката ще бъде предложена само на вас.