ПРЕМАХВАНЕ НА МИРИЗМАТА НА КОТЕШКА УРИНА

ПРЕМАХВАНЕ НА МИРИЗМАТА НА КОТЕШКА УРИНА

Преди няколко години компанията Ecodor пусна на пазара нови продукти за неутрализиране на петната и миризмите от котешка урина. Най-накрая продукти, които наистина действат добре срещу котешка урина! Толкова добри, че стотици хиляди хора в цяла Европа ги използват.

При домашните любимци сякаш важи законът на Мърфи: изпражненията или повръщаното обикновено попадат върху дивана или килима. Ecodor знае как да се справи с петната и миризмите.

В края на краищата не искате любителите на котки или кучета да търсят мястото след това.

Петната от урина сами по себе си могат лесно да бъдат отстранени, но миризмите, от друга страна, са по-трудни за премахване. Освен това домашните любимци имат много по-добро обоняние от нас: те разпознават твърде добре своя мирис и бързо се изкушават да използват мястото отново. Котките, особено мъжките, отново търсят старите си места. Цикълът се повтаря отново и отново, което в някои случаи води до необходимост от премахване на мебелите и/или пода, или още по-лошо, дори на животните.

ПРОДУКТИТЕ ECODOR НЕ МАСКИРАТ!

Ecodor има решение за вас! Препарат за премахване на миризми и петна EcoPet или UF2000 срещу миризма на урина. Препаратът за премахване на миризми и петна EcoPet е биоспрей, който премахва неприятните миризми на местата, където вашият домашен любимец идва или престоява, като кутията за боклук, кошчето за кучета, клетките за гризачи и др. UF2000 е мощен неутрализатор на миризми, който ефективно се бори с миризмата на урина в мебели, (дървени) подове, бетон или килими. Ecodor UF2000 може да се използва не само за отстраняване на котешка урина, но и на кучешка или човешка урина. Резултатът е среда без миризми (без парфюм).

Уникалността на продуктите Ecodor се състои в това, че те могат да контролират неприятните миризми, без да използват вредни за околната среда химикали и/или маскиращи продукти. Растителните ензими в продуктите Ecodor действат като катализатор за бактериите, присъстващи във въздуха, като ги карат да унищожават миризмите по-бързо. Продуктите на Ecodor са нетоксични, не дразнят, не съдържат бактерии, биоразградими са и са хипоалергенни. Опаковката не съдържа горивно вещество.

ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ ECODOR

Продуктите на Ecodor можете да поръчате от онлайн магазина, като кликнете ТУК. Обикновено правилото е: поръчано днес, доставено утре. Понастоящем двата продукта се предлагат в един евтин комбиниран пакет за борба с неприятната миризма на урина чрез нашия онлайн магазин. Започнете да премахвате миризмата на котешка урина незабавно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *