ПРЕМАХВАНЕ НА КУЧЕШКА УРИНА?

КУЧЕТО ВИ ВИНАГИ ПИКАЕ НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО?


Не можете да премахнете неприятните миризми на урина, повръщано, кръв и т.н. от мебелите, изтривалката, коша за кучета или пода?
Имате възрастно куче и цялата ви къща мирише на типичната миризма на старо куче?

ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА!

С EcoPet Препарат за премахване на миризми и петна или UF2000 срещу миризми на урина петната изчезват за нула време, а неприятните миризми се премахват ефективно и по естествен начин. Има няколко причини, поради които кучетата могат да уринират в къщата. Понякога с малки парченца наведнъж; това се нарича уринарна континенция (неволно изтичане на урина). Инконтиненцията на урина се среща при различни заболявания и състояния, но понякога покорните кучета имат навика да ви посрещат с малки локвички радост. С напредването на възрастта кастрираните женски могат случайно да изпуснат пикочните си води в помещението.

Освен това кучетата могат просто да пикаят в къщата, а не навън. Например кученца, които все още не са отвикнали от къщата, мъжки кучета, които искат да маркират територията си, и кучета в пубертета могат да пикаят в къщата (внезапно отново). Независимо дали кучето ви губи урина неволно, или просто уринира в къщата, винаги е добре да посетите ветеринарния си лекар за това. За съжаление, невинаги можете да направите нещо по въпроса и независимо дали става дума за малки частици урина или за големи количества, тя винаги ще мирише доста неприятно! Миризмата се просмуква в дървения или каменния под и използването на почистващ препарат само временно ще прикрие тази миризма.

Решението

Нашите дезодориращи продукти не маскират, а премахват неприятната миризма, без да я парфюмират! За да предотвратите уринирането на кучетата на едно и също място отново и отново и за да премахнете трайно неприятните миризми, използвайте UF2000 срещу миризми на урина на Ecodor. UF2000 е мощен неутрализатор на миризми, който ефективно се бори с миризмата на урина в мебели, (дървени) подове, бетон, мрамор, фугиращи смеси, плочки или килими и др.

Ако имате куче в напреднала възраст, знаете, че то вече не винаги мирише приятно. Много хора слагат одеялата в коша за кучета, на дивана или на други места, където кучето обича да лежи, защото одеялото е единственото, което може да се пере в пералнята. С препарата за премахване на миризми и петна EcoPet това вече не е необходимо! Просто напръскайте EcoPet Smell and Stain Away от време на време върху местата, където кучето ви обича да лежи, и неприятната миризма ще изчезне, а петната – ще изчезнат!

Препаратът за премахване на миризми и петна EcoPet е много полезен и за кучета в период на разгонване, за кучета, които повръщат в къщата, и за кучета, които много се слюнчат. Неутрализирате неприятните миризми и лесно отстранявате грозните петна, например от коша на кучето, дивана, стола, изтривалката и др.

Уникалността на продуктите Ecodor се състои в това, че те могат да контролират неприятните миризми, без да използват вредни за околната среда химикали и/или маскиращи продукти. Растителните ензими в продуктите Ecodor действат като катализатор за бактериите, присъстващи във въздуха, като ги карат да унищожават миризмите по-бързо. Продуктите на Ecodor са нетоксични, не дразнят, не съдържат бактерии, биоразградими са и са хипоалергенни. Опаковката не съдържа горивно вещество.

ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ ECODOR

Продуктите на Ecodor можете да поръчате от онлайн магазина, като кликнете ТУК.
Най-общо казано, поръчано днес, доставено утре.

Понастоящем и двата продукта се предлагат в един евтин комбиниран пакет за контрол на миризмата на урина в нашия онлайн магазин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *