НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ ИЛИ ПЕТНА?

ECODOR ПРЕПАРАТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА МИРИЗМИ И ПЕТНА

Препаратът за премахване на миризми и петна Ecodor (преди EcoPet) е биоспрей, който премахва неприятните миризми и петна на местата, където вашият домашен любимец идва или престоява, като например кофата за боклук, кошчето за кучета, клетките за гризачи и др.

За разлика от обикновените „освежители за въздух“, Ecodor Odour & Stain Remover премахва нежеланата миризма, вместо да я прикрива с парфюмиран въздух.

Освен че премахва нежеланите миризми, Ecodor Odour & Stain Remover премахва и петна от фекалии и/или повръщано, които са се образували например върху текстил. Продуктът е отличен за използване и като препарат за премахване на петна от кръв, (червено) вино или кафе.

Приложения: Котешка тоалетна, кошара или клетка, болни животни, фекалии, премахване на миризмата на котешка урина, миризмата на котешка урина, миризма на пръскане на мъжка котка, купички за храна.

Но също така премахва неприятни миризми и упорити петна от дрехи, килими, текстил, одеяла, столове, дивани, завивки, изтривалки, автомобилни седалки, автомобилни тапицерии и др. Състав: Пречистена вода, естествени растителни ензими.

За премахване на миризмата на кучешка или котешка урина от по-твърди материали като бетон, фуги, камък и др., препоръчваме да използвате UF2000 4Pets.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *