ECOSMOKE, СРЕЩУ МИРИЗМАТА НА ОГЪН

ПРЕМАХВАНЕ НА МИРИЗМАТА НА ИЗГАРЯНЕ

EcoSmoke неутрализира миризмата на огън бързо и по естествен начин. EcoSmoke е дезодориращ продукт, специално разработен за дезодориране на миризми на пожар и сажди.

Неутрализирането на миризмата на огън или пожар след пожар е трудна или невъзможна задача с „нормален“ почистващ продукт. Преди всичко се уверете, че са отстранени всички сажди и частици от тях. Тъй като димът често се задържа в порьозни материали, е почти невъзможно да се премахне тази миризма на пожар само с обикновен почистващ препарат.
Поради тази причина разработихме EcoSmoke срещу миризмата на огън, базиран на ензими. EcoSmoke неутрализира миризмата на огън бързо и естествено, без да използва химически добавки и/или парфюм.

EcoSmoke е дезодориращ продукт, специално разработен за дезодориране на миризми на пожар и сажди. EcoSmoke се разпръсква върху или върху източника на миризмата. След това ензимите бързо разграждат молекулите на миризмите на дим (миризми на пожар и сажди). EcoSmoke умее бързо и ефикасно да разгражда проникващите миризми на пожар и напълно неутрализира въздуха в рамките на няколко часа, като прави дома или офиса ви отново проходим.

Опитът от последната година показва, че EcoSmoke е подходящ и за отстраняване на повреди, причинени от мазут, както и за премахване на зловония и миризми на мухъл в наводнени мазета и др. В зависимост от интензивността на миризмата са достатъчни от едно до няколко третирания.

Повече информация за препарата за отстраняване на миризми от пожар EcoSmoke >

ИНСТРУКЦИИ ЗА РАБОТА:

EcoSmoke трябва да се прилага пулверизирано (напр. с пръскачка за растения). В ситуации, в които е важно капките EcoSmoke да проникнат много дълбоко в определени материали, като системни тавани от (меки) плоскости, кухи стени, мебели, полиетерна пяна и т.н., и не се желае повишаване на относителната влажност, е препоръчително да се избере система за мъгла, която произвежда възможно най-фина мъгла. В други ситуации е достатъчно разпръскване с преносим пулверизатор (например пулверизатор Nebulo).

РЕЗЮМЕ:

EcoSmoke съдържа смес от много различни растителни ензими, което позволява ефективно третиране на широк спектър от компоненти на миризмата.

ПРИЛОЖЕНИЯ:

Щети от пожар и сажди, миризма на дим, щети от мазут, премахване на миризми и плесен в наводнени мазета и др.

Форми на опаковане: бутилка от 1 литър и бидон от 5 литра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *