ECOHOME, СРЕЩУ МИРИЗМИ В ДОМА

Този освежител на въздуха (унищожител на миризми) по естествен начин разгражда молекулите на миризмите във въздуха. Вместо да разпръсква аромат над миризмата (което правят почти всички освежители на въздуха), миризмата изчезва.

Какво прави дезодорантът EcoHome?

Дезодорантът EcoHome е особено ефективен за премахване на лоши миризми, причинени от тютюн, домашни любимци, готвене и използване на тоалетната или банята, например. Когато напръскате EcoHome в помещението, не се отделя парфюмна миризма, която само прикрива лошата миризма. Резултатът е чист въздух, в който лошата миризма е изчезнала. EcoHome е специално разработен за потребители, които не са любители на парфюмите, но все пак изпитват проблеми с миризмите в дома или офиса.

Ще забележите резултатите само след няколко минути. EcoHome е идеален за премахване на миризми в кухнята или тоалетната, миризми на дим, миризми на храна, бебешката стая и кофите за боклук и др.

Приложения:

Миризма от готвене или кухненски миризми (но също така и миризми от гурме, фондю или скара), миризми от дим, тютюн, миризма от кофите за боклук, неприятни миризми от тоалетната. EcoHome се произвежда от безвредни растителни протеини, разтворени във вода. Той е 100% безопасен в непосредствена близост до хора, животни и храни.
Форми на опаковката: бутилка със спрей от 300 ml и бутилка за пълнене от 1 литър.

Основни предимства на тази бутилка с революционна технология за разпръскване: – Разпръскване на фина мъгла без използване на гориво – Държачът не е под налягане, предотвратява опасността от прегряване поради слънцето – Разпръскване на 360º за удобна употреба – Презареждаща се екологична бутилка.

upside-downcontinuous-sprayfine-mistpropellant-free
Също така пръска отдолу нагореНепрекъснато пръсканеРазпръскване на фина мъглаНе съдържа пропелент Не се ароматизира!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *