Показване на 5 резултата

Системи за пулверизиране
Системи за пулверизиране
Інженерний відділ Ecodor проектує і будує будь-які системи дезодорації, виходячи з конкретних потреб замовника. Ecodor проектує системи для (закритих) приміщень, димохідні системи, а також системи на відкритому повітрі. Системи можуть управлятися повністю автоматично, наприклад, за допомогою напрямку вітру, часових циклів, інших зовнішніх засобів управління або просто вмикатися/вимикатися вручну.


Автоматично управлявани системи за мъгла

Системи за пулверизиране

Изграждаме персонализирани системи за разпръскване на мъгла въз основа на специфичните нужди на клиентите.
Винаги подходящо решение

Системи за пулверизиране

Инженерният отдел на Ecodor проектира и изгражда всякакъв вид системи за дезодориране, които се основават на специфичните нужди на клиента.Ecodor проектира системи както за (затворени) вътрешни помещения, така и за димни системи и външни системи. Системите могат да се управляват напълно автоматично, например от посоката на вятъра, времевите цикли, други външни контроли, или просто да се включват/изключват ръчно.
Малко мащабно приложение

EOCS Compact

За малки приложения Ecodor е разработила компактна система за дезодориране.

Към системата могат да се свържат до 4 пулверизатора.

Електричество, вода и сгъстен въздух

Система за деаерация със сгъстен въздух

Специално за промишлеността Ecodor е разработила инсталация за пулверизиране на сгъстен въздух, състояща се от стандартна централна контролна кутия, тръбопроводна мрежа и един или повече пулверизатори.

Система без сгъстен въздух

Система за дезодориране под високо налягане

Ако в близост до обработваната въздушна струя няма сгъстен въздух, може да се избере пулверизатор с високо или средно налягане.

За големи площи

Система за дезодориране с вентилатори за мъгла

На закрито или на открито, когато е необходимо неутрализиращата течност да се разпръсква върху голяма повърхност, може да се използва вентилатор за разпръскване на мъгла.

Гъвкава система за дегазация

Мобилна система за дезодориране

Ако е необходимо системата за дезодориране да се използва на различни места, може да се достави мобилна система за дезодориране.

Някои от предишните ни проекти

Препратки

През последните няколко години имахме възможността да инсталираме няколко пречиствателни станции за миризми в помещенията на клиентите. Някои от нашите клиенти са преработватели на отпадъци, кланици и предприятия за преработка на храни.

Повече препратки

Вижте нашите предишни проекти

Видеоклипове

Ето няколко видеоклипа на проекти, реализирани от Ecodor.

Още видеоклипове
Разпръскване на сгъстен въздух, системи за високо налягане и вентилатори за мъгла

Фотокнига

Нашият фотоалбум показва преглед на различни инсталации, които прилагаме в помещенията на нашите клиенти за контрол на отделяните миризми.

Фотокнигата
На кого могат да помогнат продуктите Ecodor?

Клонове

Пречистване на вода / Утайки

Премахваме миризмите в пречиствателните станции за отпадъчни води и неутрализираме миризмите, отделяни при пълненето на контейнерите за утайки.

Повече информация

Съоръжения за компостиране

Въздухът от навеса за съхранение на компост се извлича и изпуска във външния въздух чрез газови скрубери и биобасейни. След биобасейните е инсталирана инсталация за дезодориране Ecodor като техника за дезодориране надолу по веригата.

Повече информация

Изхвърляне на отпадъци

Камионите за боклук депонират боклука в контейнерите за събиране в центъра за обработка на боклук. Битовите отпадъци се транспортират до инсинераторите с кранове. При това се отделят много прах и миризми. 

Повече информация

Завод за преработка/кланици

Отпадъците, отделяни при клането на прасета, се нагряват във фурни. В пещта за топене на мазнини, в която са разположени тези пещи, въздухът се обработва на няколко места, преди да се подложи на последваща обработка в биофилтъра.

Повече информация

Рибна и месна промишленост

Инсталация за борба с устойчивата миризма на риба и месо, която се отделя при обработката, например на скариди, при съхранение на мазнини.

Повече информация

Комбинирани хранилки

При производството на комбинирани фуражи и храни за домашни любимци се отделят продуктови миризми, които могат да причинят неудобства. Особено при нагряване на продукта, но също и от охладителите.

Повече информация

Хранително-вкусова промишленост

В предприятие за преработка на храни в отдела, където се реже лук, служителите страдат силно от "миризмата на лук", от една страна, от силната миризма, която се отделя при рязане, и от друга, от дразненето на очите от "миризмата" на лук.

Повече информация

Ресторанти

Изпаренията и миризмите, които се появяват по време на пърженето на различни закуски и се отделят в околността, могат да причинят неудобства на близките жители.

Повече информация

Паркинги

На паркинг, където има много неудобства от "диво уриниране". За борба с острата миризма на урина на паркингите се инсталират дезодориращи системи Ecodor.

Повече информация