Елиминиране на миризми на урина – пълен комплект

(0 клиентски отзива)

 75,84 76,86

За елиминиране на миризмата на урина на куче, котка и / или гризачи.
Удобен икономичен пакет, който включва:
– Един литър UF2000 4Pets концентрат за неутрализиране на миризмата на урина;
– Един литър концентриран препарат за почистване на подове EcoFloor, с който да избършете целия под.
1 литър концентриран UF2000 се разрежда до 5 литра “Готов за употреба” UF2000.
Препарат за почистване на подове EcoFloor. Мощен препарат за почистване на подове, почиства и дезодорира. Елиминира миризмата на урина от кучета, котки и гризачи.
Този мощен екологичен препарат за почистване на подове ефективно премахва нежеланите миризми и оставя блестящ завършек без ивици. Този продукт е идеален за лесно почистване и освежаване на целия под, особено в домакинства с домашни любимци.

Направления:

Пригответе смес, като добавите две капачки EcoFloor към кофа с топла вода и избършете пода, както обикновено. За истински проблемни зони на пода (например, ако домашен любимец винаги избира едно и също място за уриниране), препоръчваме първо да използвате Ecodor UF2000, за да премахнете специално всяка продължителна миризма. След това можете да почистите целия етаж с EcoFloor.
UF2000 4Pets е мощен неутрализатор на миризми, който ефективно се бори с миризмата на урина. UF2000 не маскира миризмата на урина чрез добавяне на допълнителен парфюм, причинявайки смес от миризми, но разгражда проникващата миризма с помощта на ензими.
UF2000 срещу миризмата на урина е ефективно средство за отстраняване на миризми срещу миризми на урина, които са влезли в бетон, камък, паркет, ламинат, дърво или шевове, но също така ще премахне миризмата от мебели, килими, винил или други тъкани.
Инструкции за употреба:
Определете местоположението на урината. Ако е трудно да се определи точното местоположение на урината, моля, използвайте нашия детектор за петна от урина. Напръскайте директно върху засегнатата от урината област. Цялата засегната област трябва да бъде покрита с UF2000. Уверете се, че достатъчно UF2000 се напръсква върху засегнатата от урината област и я оставете да се накисва правилно. Количеството UF2000 трябва да бъде най-малко равно на очакваното количество урина. Изчакайте малко. Не търкайте и не го втривайте. Третираната зона трябва да се остави да изсъхне естествено.