Очила с UV защита (жълти)

 5,95

Тези леки очила за UV инспекция са специално проектирани за защита на потребителя по време на работа с UV-A инспекционни лампи, като например детектора за урина EcoLight. Ето основните характеристики:

  • Жълти очила: Очилата са с жълти стъкла, специално проектирани да филтрират и блокират вредните UV лъчи. Жълтият оттенък помага за подобряване на контраста и улеснява откриването на петна от урина.
  • Специално покритие: Очилата са със специално покритие, което осигурява допълнителна защита срещу UV лъчите. Това предотвратява достигането на вредни лъчи до очите, което позволява на потребителя да работи безопасно с лампата за откриване на урина EcoLight.
  • 100% защита срещу UVA лъчи: Моделът предлага пълна защита срещу UVA лъчи до UV 400 nm. Това означава, че очите са напълно защитени от потенциално вредните източници на UV светлина.

Накратко, тези жълти очила за защита от UV лъчи са основен инструмент за специалистите, работещи с UV лампи, като например детектора за урина EcoLight, за откриване на петна от урина. Той не само осигурява защита, но и подобрява видимостта, за да се определи точно мястото на петното от урина.